İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB çalışanlarına: Aranızdaki 3-5 insana sakın fırsat vermeyin...

"İBB, billboardlarda israf yaparak, aleyhimize propaganda yapacakmış" iddiasında bulunan CHP İBB adayı Ekrem İmamoğlu, 82 bin çalışana seslendi. İmamoğlu "Aranızdaki 3-5 insana sakın fırsat vermeyin. Geliyoruz. 82 bin çalışanımızı da rahat ettireceğiz" dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu'ndan İBB çalışanlarına:  Aranızdaki 3-5 insana sakın fırsat vermeyin...

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu , 19 Mayıs'ta Samsun gezisinde tanıştığı ressam Umut Kaya'nın Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezindeki "Atatürk Sergisi"nin açılışına katıldı. Daha sonra CNR Expo İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen "Sandık Görevlileri Buluşması"na katılan İmamoğlu, sandık görevlilerinin 23 Haziran seçimlerinin en önemli aktörleri olacağını söyledi. 

İBB'nin, aleyhinde propaganda yapacağını iddia eden İmamoğlu "8-9 gün kaldı. Parayı boşa harcamayın." dedi ve İBB çalışanlarına seslendi.

"HER ŞEYİN FİNAL GÜNÜ 23 HAZİRAN"

İmamoğlu, 23 Haziran'ın herhangi bir seçim olmadığını ifade ederek, sandık görevlilerine şöyle seslendi:

"23 Haziran, elimizden alınan, milletçe emaneti gasbedilen, hukuka aykırı bir kararla Türkiye'nin demokrasi süreci zarara uğratılan bir süreç sonrasında, demokrasinin ve milletin iradesinin tamir sürecidir. Yaptığımız tüm kampanyalar, İstanbullulara anlattığımız tüm çözüm önerilerimiz, sahada, sokakta yaptığımız her şeyin final günü 23 Haziran. Sizler, 23 Haziran'da okul sorumluları, kat sorumluları ya da okullardaki iletişimi sağlayacak olan kişiler olarak, muazzam bir hizmeti yerine getireceksiniz. Türkiye'nin tarihinde, demokrasinin varlığı açısından en tarihi anın şahitleri olacaksınız. Sorumluluk sahibi genç arkadaşlarım, okullardaki mesuliyetlerinizi lütfen harfi harfine yerine getirmenizi istiyorum. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğinize yürekten inanıyorum.''

"İBB'NİN 82 BİN ÇALIŞANINA SESLENİYORUM"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde, çalışanlara miting yaptırıldığını savunan İmamoğlu, şunları kaydetti:

"Duyuyorum ki önümüzdeki hafta İBB, billboardlarda israf yaparak, aleyhimize propaganda yapacakmış. Ya bir hafta kaldı. 8-9 gün kaldı. Parayı boşa harcamayın. 24 Haziran'da Sultangazililer ile hep birlikte Saraçhane'de olacağız. Bu yapılan anlamsız ve kötü işler, devletin bazı kurumlarının ve yöneticilerinin bu sürece, bu şekilde yaklaşması kötü. Buradan İBB'nin 82 bin çalışanına sesleniyorum. Diyorum ki aranızdaki 3-5 insana sakın fırsat vermeyin. Geliyoruz. 82 bin çalışanımızı da rahat ettireceğiz. Alın teriyle para kazananın emeğine asla sıkıntı vermeyiz. Onların başımızın üzerinde yeri var."

Yorumlar 4 yorum