İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'na kaç kişi bağışta bulundu?

CHP'nin Ekrem İmamoğlu için başlattığı bağış kampanyasında son durum ne? Kampanya başladığından beri kaç kişi yardımda bulundu? Habertürk yayınına katılan İmamoğlu bağış sürecinin doğru bir süreç olduğunu söyledi ve yardımda bulunan kişi sayısını açıkladı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu'na kaç kişi bağışta bulundu?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Habertürk TV'de "Türkiye'nin Nabzı" programında soruları yanıtladı.

YSK'nın gerekçeli kararına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan İmamoğlu partisinin bağış kampanyasına ilişkin de konuştu.

Bağış kampanyası ile ilgili tüm süreci açıklayacaklarını beliten İmamoğlu olağanüstü bir sahiplenme olduğunu belirtti ve 600 binin üzerinde kişinin yardımda bulunduğunu açıkladı.

"BAĞIŞ SÜRECİ DOĞRU SÜREÇTİR"

Bu kampanyayı CHP başlattı. Ekrem İmamoğlu olarak yerel seçimlerde kampanya başlatma hakkımız yok. Yüzbinlerce bağış, olağanüstü sahiplenme. Ben onu takip edecek kişi değilim. Yaklaşık 600 binin üzerinde insanın yardımda bulunduğunu biliyorum. Bu ay Akbile 40 lira gönderdim, kalan 45'i size gönderiyorum diye yazdıranlar var. Olağanüstü mesajlar var. Bağış süreci doğru süreçtir. Diğerlerinin gücü devletin gücüdür. Her bir kuruşun hesabını vermeleri gerekir. Bağışla ilgili sürecin tümüyle açıklayacağız. Ne kadar kullanıldı, kalan kısmı ile birtakım manevi yatırımlar yapacağız. Çocuklar, kadınlar, sosyal sorunlar.

Yorumlar 1 yorum