İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'na Athena grubundan sürpriz ziyaret

Seçim döneminde sosyal medyada Ekrem İmamoğlu’na verdiği destek ile gündeme gelen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ve gitaristi Hakan Özoğuz İmamoğlu'nu makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ekrem İmamoğlu'na Athena grubundan sürpriz ziyaret

Athena grubundan Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz kardeşler İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’deki makamında ziyaret etti. Bir süre baş başa görüştükten sonra İmamoğlu, Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşleri makam odasının kapısına kadar çıkarak uğurladı.

İmamoğlu “Yıllardır çok keyifle takip ettiğim iki kardeş. Sadece sanatları değil ülkeye dünyaya insana yaklaşımları manevi tarafları ile çok beğendiğim iki insan. Ama bir yönüyle de iki hemşerim yani. İstanbul’da birlikte yaşıyoruz. Beni ziyarete geldiler, çok keyif aldım. Bol bol şarkı söyledik içeride diyeceğim inanmayın. Bol bol İstanbul’un lehine konuları konuştuk sanatı konuştuk. İstanbul'un her noktasına katkı verme noktasında fedakarlıklarından bahsettiler. Şu an daha güçlü hissediyorum kendimi. Herkesin bana güç katması benim için muazzam bir motivasyon İstanbul adına. Artık kol kola hep beraber işler yapacağız İstanbul’da” dedi.

"GÖZLERİMİZ PARLADI"

Gökhan Özoğuz da ziyarete ilişkin, "Eminim başka siyasetçilerin de toplum tarafından benimsenmişliği vardır, eminim onlar da doğrulardır ama bizim meşrebimizce bize çok yakın geldi Ekrem Bey. Gördüğümüz dakikadan itibaren gözlerimiz parladı'' dedi. Hakan Özoğuz ise ''Biz, birleştirenin her zaman arkasındayız'' ifadesini kullandı. 

Yorumlar