İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu şimdi ne diyecek hani komploydu? Tedbir yok!

İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş toplu taşımada alınmayan önlemler sebebiyle virüsün yayılmasından korkuyor... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu herhangi bir önlem almadığı için aynı durum yaşanmaya devam ediyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu şimdi ne diyecek hani komploydu? Tedbir yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve diğer uzmanlar koronavirüsten korunmanın ilk yolunun temizlik ve sosyal mesafenin korunması olduğunu söylemesine rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ısrarla gerekli önlemleri almıyor.

VATANDAŞLAR TIKLIM TIKLIM BİNİYOR! SOSYAL MESAFE YOK!

İstanbul'daki toplu taşımalarda yer yer izdihamlar yaşanıyor. Vatandaşlar otobüslerde tıklım tıklım yolcuk yapıyor.

Oysa alınan son tedbir paketine göre toplu taşımalarda iki kişilik koltuklarda bile tek kişinin oturtulması gerektiğini belirtilmişti.

GÖRÜNTÜLERE 'ORGANİZASYON' DİYEREK TEDBİR ALMIYORLAR

Fakat İBB yönetimi başta Başkan Ekrem İmamoğlu olmak üzere sosyal medyaya atılan ve infiale sebep olan fotoğrafları sürekli yalanlayarak gerekli tedbirleri almıyor.

İmamoğlu'nun 'organizasyon' dediği dolu otobüs fotoğrafları salgına karşı gerekli önlemler alınmadığı için her geçen gün artarak sosyal medyada paylaşılıyor.

VATANDAŞ VİRÜSÜN OTOBÜSLERDEN YAYILMASINDAN KORKUYOR

İBB yönetimi ve Ekrem İmamoğlu'nun görüntüleri yalanlamak dışında herhangi bir tedbir uygulamaması milyonlarca İstanbullu'yu endişeye sürüklüyor.

İMAMOĞLU GÖRÜNTÜLERE İNANMIYOR! MİLYONLARCA VATANDAŞIN CANI TEHLİKEDE

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da yaşanan kalabalığın organizasyon olduğunu düşünüyor.

Dün FOX TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan İmamoğlu, ortaya çıkan görüntülere ilişkin "Görüntüleri izlerken kanım dondu. Maça gitmiyorlar, sabah namazına gitmiyorlar, pazar günü iş güç de yok. Eğer siyaset buysa lanet olsun siyasete. Dünya değişti ama kafalar değişmedi." dedi.

Yorumlar