İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu Şehir Tiyatroları Müdürü olarak atadı! Ceyhun Ünlü kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni kadrosunu şekillendirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde 6 yeni atama yaptı. İmamoğlu, Şehir Tiyatroları Müdürü olarak Ceyhun Ünlü'yü atadı. Peki kimdir Ceyhun Ünlü, kaç yaşındadır ve bugüne kadar hangi görevlerde bulunmuştur?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu Şehir Tiyatroları Müdürü olarak atadı! Ceyhun Ünlü kimdir?

Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde yeni atamalar gerçekleştirdi. İmamoğlu'nun Şehir Tiyatroları Müdürü olarak Ceyhun Ünlü'yü atamasının ardından herkes Ceyhun Ünlü kimdir, kaç yaşındadır sorularını merak edip aramaya başladı.İşte Ceyhun Ünlü kimdir sorusunun cevabı...

1982 yılında İzmit’te doğan Ünlü, lisans öğrenimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nde, yüksek lisans öğrenimini ise Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Bölümü’nde tamamladı. Özel sektör çalışma deneyimi sonrası kamu çalışma hayatına 2006 yılında İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde başlayan Ünlü, görev süresi boyunca 153 Beyazmasa projesinin koordinatörlüğünü üstlendi.

Ekim 2015'ten bu yana Şehir Tiyatroları Müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak görev yapan Ceyhun Ünlüevli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Yorumlar