İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu rakam verdi! İşte iade edilen araç sayısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenikapı'da ihtiyaç fazlası olduğunu iddia ettiği araçları sergilemiş ve bu büyük tepki çekmişti. İmamoğlu iade edilen kiralık araçlarla ilgili konuştu ve rakam verdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu rakam verdi! İşte iade edilen araç sayısı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu israf meselesine ilişkin konuştu. Aralık ayının sonunda engelledikleri israfı tablo olarak sunacaklarını belirten İmamoğlu, göreve geldikten sonra iade edilen araç sayısını da açıkladı.

"İLGİNÇ BİR DETAY..."

İmamoğlu geçtiğimiz aylarda israf iddiası ile yüzlerce aracı Yenikapı'da toplamıştı.  İmamoğlu, “Göreve geldiğimde ihtiyaç fazlası olan 730 kiralık araç, iki seçim arasında da 517 şirket kiralandıkları şirketlere iade edildi.İlginç bir detay haziran seçimlerine 1.5 ay kala GPS sistemi kapatılmış.

"ARAÇLARIN KİME TAHSİS EDİLDİĞİ..."

Böyle bir düzende o araçların kimlere tahsis edildiği konusunda bilgi vermem siyasi çamur atma olur. Ben çamur atmayayım, insanlar tahmin etsin. Bir çok duyum var. Aktarılan bilgiler var. Delil kabul edip anlattığım zaman başka bir yere gider. Ben o tarafında değilim ama israfın takipçisiyim” diye konuştu.

Yorumlar