İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu o gence tokat mı attı? Videonun tamamını izlemesini istemişti

Habertürk yayını sonrası sosyal medyaya düşen videosu sorulan İmamoğlu ziyareti sırasında yaşananları cep telefonundan izletmek istemiş fakat gençten olumsuz cevap almıştı. İkili arasında kısa bir tartışma yaşanmıştı. İmamoğlu ise o anları sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Meğer o videonun devamı varmış işte yeni görüntüler...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]

CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı video ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İmamoğlu'na ziyareti sırasında Habertürk yayını sonrası sosyal medyaya düşen videosu sorulmuş ve genç bir esnaf ile İmamoğlu tartışma yaşamıştı. 

İmamoğlu'nun sosyal medya hesbaından paylaştığı o görüntülerin kesilerek paylaşıldığı ve devamının olduğu ortaya çıktı. Yeni görüntülerde İmamoğlu tartıştığı genci önce susturuyor ardından da suratına dokunuyor.

Olay şöyle gerçekleşiyor;

Görüntülerde İmamoğlu, bir ziyareti sırasında oy istediği genç ile tartışmaya giriyor. İmamoğlu'nun da yayınladığı videonun ilk bölümünde İmamoğlu, kendisine iftira atıldığını söyleyerek videonun devamının izlenmesini istiyor.Kesilen görüntülerin devamında İmamoğlu, genci sert sözlerle uyararak önce susturuyor ardından da "tokatladı" yorumuna neden olan o hareketini yapıyor.

Yorumlar