İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu Kurban Bayramı'nı nerede geçirecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB personeli ile bayramlaştı. Sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan İmamoğlu "Birliğin beraberliğin kuvvetlendiği bir bayram olmasını diliyorum. Tüm çalışanlarımızla her zaman mutlu bir İstanbul için beraber çalışacağımız günler dilerim." dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu Kurban Bayramı'nı nerede geçirecek?

Ekrem İmamoğlu İBB’nin Saraçhane’deki bahçesinde çalışma arkadaşları ile bayramlaştı. Burada yaptığı konuşmada bayramda seyahat edeceklere de uyarılarda bulunan İmamoğlu “Ne olur dikkat edin.Güzel gidin, güzel dönün. Uykulu araç kullanmayın. Bunları yapmayınca, bayram, bayram olmaktan çıkıyor ne yazık ki. Üzücü haberler alıyoruz. Ülkemizin en yoğun trafik kazalarını yaşadığı anlar, bu uzun bayram tatillerinde yaşanıyor” diye konuştu.

BAYRAMDA NEREDE OLACAK?

“Bayramlarda büyüklerimizi unutmamak, en önemli geleneğimiz” diyen İmamoğlu, genel olarak bayramlarda tatil yapmamayı tercih edenlerden olduğunu kaydetti.

Kurban bayramında çalışacak olan İBB personeline başarılar dileyen İmamoğlu, “Onlara 2 kat teşekkür ediyorum. İstanbul’da yaşayan insanlara hizmet edecekler. O bakımdan onların emekleri 2 kat” dedi. Kendisinin de bayramda İstanbul’un sokaklarında olacağını vurgulayan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Emekçi dostlarımı selamlayacağım.4 gün boyunca sokaklarda, caddelerde, mahallelerde, ilçelerde olacağım. Bana eşlik etmek isteyen belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi beklerim vakti olan ve burada olanları. 

Umarım hep birlikte, görev süremiz boyunca değil sadece, her zaman İstanbul’a gerçekten bayram hissi veren bayram gibi bayram diliyorum. Kurban Bayramı’nız mübarek olsun.”

Yorumlar