İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu kendisini destekleyenleri hayal kırıklığına mı uğrattı?

Star yazarı Hüseyin Gülerce, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisini destekleyenleri hayal kırıklığına uğrattığını iddia etti. Gülerce'nin bu iddiasının nedeni ise İmamoğlu'na umut bağlayan CHP'li bir isimle yaptığı konuşma...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu kendisini destekleyenleri hayal kırıklığına mı uğrattı?

Star yazarı Hüseyin Gülerce'nin iddiası çok konuşulacak.Ekrem İmamoğlu'na umut bağlayan CHP'li bir isimle konuştuğunu belirten Gülerce, köşesinde bu kişinin açıklamalarına yer verdi. Gülerce, "Bizler, Sayın İmamoğlu’nun, İstanbul’un başarılı bir büyükşehir belediye başkanı ve umut veren lider olamayacağını görüyoruz.Bizim gördüğümüzü CHP’lilerin de görmesi uzun sürmeyecektir." sözleri ile yazısını noktaladı.

İşte Gülerce'nin bugünkü yazısı:

İstanbul belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisini destekleyenleri hayal kırıklığına uğratmaya başladı.

Geçenlerde ona umut bağlayan ama partizan olmayan bir CHP’li ile konuştum. Beklemediğim bir çıkış yaptı. “İmamoğlu ile ilgili iyi gitmeyen şeyler var” dedi.

Hayal kırıklığının sebebi, İmamoğlu’nun anormal davranışları. “Makul biri değil gibi…” diye ekledi.

Bu kanaate nasıl vardığını sordum.  “Nerede nasıl tepki vereceğini kestiremiyorsun. Sakin sakin konuşurken birden agresifleşiyor. Hâlbuki kendisini tanıtanlar, övenler “sinirleri alınmış biridir” demişlerdi.

Ben, “neticede o da bir insan, damarına basılınca zıvanadan çıkıyor olabilir” demeye kalktım.

Bana itiraz etti. “Tamam, sıradan bir insan böyle davranışlar gösterebilir. Ama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanından söz ediyoruz. Onun da ötesinde biz kendisini CHP’deki lider arayışının cevabı olarak gördük. Hatta İstanbul’da başarılı olursa bundan sonraki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP’nin kesin adayı olarak değerlendirdik. Daha işin başında şahsen ben bir hayal kırıklığı yaşıyorum…” dedi.

HÜSEYİN GÜLERCE'NİN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar