İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu İstanbul için 23 Haziran planını hazırladı

İSTANBUL'da seçim yarışı devam ediyor. 23 Haziran'da sandık başına gidecek olan İstanbullular için yine zor bir seçim olacağı belli. Bir tarafta AK Parti adayı Binali Yıldırım, diğer tarafta Ekrem İmamoğlu. Partiler için İstanbul'u almak önemli. CHP'de İstanbul'u kazanmak için özel önlem almaya hazırlanıyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu İstanbul için 23 Haziran planını hazırladı

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

23 Haziran'da tek bir oy zarar görmeyecek

Ekrem İmamoğlu, ''Bütün İstanbul ve seçmenlerimiz emin olsun ki, 23 Haziran sürecinde de oylarımıza, sandıklara sonuna kadar sahip çıkacağız. Tek bir oy dahi zarar görmeyecek.'' dedi.

Bazı yeni tedbirler de alıyoruz

İmamoğlu, ''Bazı yeni tedbirler de alıyoruz; ama örneğin gönüllü sayısında büyük bir artış yaşadık. Bu arkadaşlarımızla daha bilinçli ve daha sonuç alıcı, kısa sürede bütün sandık sonuçlarına ulaşacak bir sistemi kuracağız. İl örgütümüzle ve gönüllüler iyi bir koordinasyon ile, çok güçlü bir avukat grubunun desteği ile çalışacak. İstanbul emin olmalı ki, 31 Mart’ta da yaptığımız gibi, oylarımızı sonuna kadar en iyi şekilde koruyacağız'' şeklinde konuştu.

İYİ Parti ile de aynı uyumu sağlayacağız

İmamoğlu, ''izimle ittifak içinde olan İYİ Parti ile de aynı uyumu sağlayacağız. Diğer partilerle de sandık güvenliği konusunda gereken tüm dayanışmayı göstereceğiz. Evet, İstanbul halkı emin olsun, 23 Haziran’da Her Şey Çok Güzel Olacak.'' diye sözlerini noktaladı.

Yorumlar