İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu Gıda ve Muhtarlıklar Daire Başkanlığına atadı! Sabriye Zuhal Bostan kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Gıda ve Muhtarlıklar Daire Başkanlığına Sabriye Zuhal Bostan'ı atamasının ardından herkes Sabriye Zuhal Bostan kimdir diye merak edip aramaya başladı. İşte merak edilen sorunun cevabı...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu  Gıda ve Muhtarlıklar Daire Başkanlığına atadı! Sabriye Zuhal Bostan kimdir?

İBB'de son atamalardan biri de Gıda ve Muhtarlıklar Daire Başkanlığına yapıldı. İBB Başkanı İmamoğlu bu göreve Sabriye Zuhal Bostan'ı atadı. Bunun ardından herkesi Sabriye Zuhal Bostan kimdir, yaş yaşındadır, nerelidir, hangi görevlerde bulunmuştur merak edip aramaya başladı.

GIDA VE MUHTARLIKLAR DAİRE BAŞKANI SABRİYE ZUHAL BOSTAN
1960 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bakırköy Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. İstanbul Belediyesi ile 1979 yılında tanıştı-Piyasa Rayiç Şefi ve Sınıflandırma Komisyonu Başkanı olarak görev yaptı. Etüt -Tarife Komisyonu -İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Komisyonu üyelikleri ve İktisat Müdürlüğü görevlerinde bulundu.1991 yılından Müfettiş kadrosuna atanması ile İktisadi Teftiş Heyeti Müdürlüğü’nde Zabıta Müdürlüğü ve Teknik Elemanlarla sürdürülen Dış Denetim görevinde bulundu. İstanbul Belediyesi iç bünyesinde Birim Teftişlerinde görev aldı. 1998 Yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş olarak görevini sürdürmektedir.Evli ve bir çocuk annesidir.

Yorumlar