İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu en sıcak ilgi gördüğü ilçeleri açıkladı

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, seçim gezilerinde en olumlu tepkileri hangi ilçelerden aldığını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu en sıcak ilgi gördüğü ilçeleri açıkladı

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, 50 günü geride bırakan seçim kampanyasına dair değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet'in haberine göre, gezdiği ve ziyaret ettiği yerlerde olumlu tepkiler aldığını anlatan İmamoğlu, "Her gün en az 1 ilçeyi kapsamlı olarak geziyorsunuz. Hangi ilçede umduğunuzdan daha olumlu bir tepki aldınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Genel olarak gittiğimiz her yerde ilgi görüyoruz. Ama en sıcak ilgi gördüğüm yerler Sultanbeyli ve Bağcılar'dı. Biraz da Güngören var. Oy olarak baktığımızda Sultanbeyli, Arnavutköy ve Bağcılar en düşük oy aldığımız ilçeler olarak gözükebilir. Ama ben orada çok pozitif diyaloglar yaşadım. Çok üst seviyede alakayla karşılaştım. Benim için bu tepkiler çok değerliydi. Hiçbir ilçede kötü bir manzarayla karşılaşmadım. Ama Sultanbeyli, Bağcılar ve Güngören'e özellikle bir kere daha gideceğim. Ama göreceksiniz ilgi ilk gittiğimizin 2 katı olacak. Biraz da oralara gidip kendimi test etmek istiyorum. Ben umut olacağım. Ben Beylikdüzü'nde yönetim değiştirme geleneğini başlattım. Beylikdüzü'nü partimiz kazandı. Şimdi İstanbul'da da o geleneği devam ettireceğim. Seçim kazanma, geleneğimiz devam edecek."

Yorumlar