İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu detayları sosyal medyadan duyurdu

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan İmamoğlu bir yandan ilçe ziyaretlerini sürdürürken bir yandan da canlı yayınlara konuk olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde katıldığı Tarafsız Bölge programı ile çok konuşulan İmamoğlu şimdi de Habertürk ekranlarına konuk oluyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu detayları sosyal medyadan duyurdu

Geçtiğimiz günlerde AK Parti'nin İBB adayı Binali Yıldırım'ın konuk olduğu Türkiye'nin Nabzı programının bugünkü konuğu Ekrem İmamoğlu olacak. İmamoğlu sosyal medya hesabından programın detaylarını duyurdu.

İmamoğlu sosyal medya hesabından şunları yazdı:

Bu akşam saat 22.00’de HaberTürk TV’de Didem Arslan Yılmaz ile Türkiye’nin Nabzı programında Deniz Zeyrek, Nagehan Alçı ve Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtlıyorum.

Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan Yıldırım, Habertürk'ün İmamoğlu ile ortak yayına çıkma çağrısına ilişkin konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"PRENSİP OLARAK OLABİLİR"

"Bir garanti veremem. Bunun kararını tek başıma alamam ama prensip olarak olabilir. Önce bir eteklerimizdeki taşları dökelim ondan sonra olabilir. Ben memnuniyetle program yapmayı kabul ederim. Arkadaşımızında katılmasında mahsur yok, problem yok. "

Yorumlar