İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu deprem toplantısına çağrıldı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde yapılan Türkiye Afet Müdahale Planı Toplantısı'na davet edilip edilmediği yönündeki soruya cevap verdi. Valilik İmamoğlu'nun davet edilmediği iddialarını yalanlamıştı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu deprem toplantısına çağrıldı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı tartışmalara neden olan 'davet' sorusuna yanıt verdi. Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'ndeki İBB Lojistik Destek Merkezi'nde incelemelerde bulunan İmamoğlu ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı

Bir gazetecinin, "İstanbul Valiliği'nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığındaTürkiye Afet Müdahale Planı Toplantısı yapıldı, siz bu toplantıya davet aldınız mı?" yönündeki sorusuna İmamoğlu, "Arkadaşlarım orada şu anda benim. Genel Sekreter Yardımcımız ve diğer arkadaşlarımız orada" cevabını verdi.

Bir başka gazetecinin, "Belediye olarak mı davet edildiniz yoksa size mi geldi davet?" sorusuna İmamoğlu, "Yani bugünkü programda Genel Sekreter Yardımcımız ve arkadaşlarımız orada" yatını verdi. Aynı gazetecinin "Size davet geldi mi" şeklinde yinelediği soruya İmamoğlu, "Genel Sekreter Yardımcımız ve arkadaşlarımız orada. Tamam" şeklinde cevapladı.

Yorumlar