İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu'na destek için adliyede

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün hakim karşısına çıkan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun duruşmasını izlemek için Çağlayan Adliyesi'ne geldi. İmamoğlu, " Ülkenin gerçek sorunlarıyla uğraşılmasını diliyoruz. Canan Kaftancıoğlu’nun, İl Başkanımızın, yol arkadaşımızın her zaman yanındayız.” dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu'na destek için adliyede

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davanın 3. duruşması görülüyor. Canan Kaftancığlu'na destek için adliyeye gelenler arasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da bulunuyor.

İmamoğlu, duruşma salonu önünde üçüncü celsenin açılmasını bekleyen Kaftancıoğlu’na sarılarak, desteklerini iletti. Kaftancıoğlu da İmamoğlu’na desteği için teşekkür ederken, ikili, kalabalık arasında zorlukla da olsa kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

"ÜLKENİN NORMALLEŞMESİNİ DİLİYORUZ"
Ekrem İmamoğlu, adliyeden ayrılırken yaptığı kısa açıklamada, “Bugün Sayın Kaftancıoğlu’nun, İl Başkanımızın, yol arkadaşımın duruşması var. Elbette hukuka uygun olmayan bir seçim sonrası oluşan atmosfer nedeniyle ortaya koyulmuş bir soruşturmanın karşılığını yaşıyoruz. Ülkeyi bu tür ortamlarla germenin ya da insanlar arası kutuplaşmayı bir vesile ile hele hele hukuk yoluyla büyütmenin sıkıntısını yaşıyoruz. Umuyorum yargı mercileri, yargıçlar, hakimler ülkeme bu sıkıntıyı yaşatmaya bir son verir. Çünkü ülkenin normalleşmesini diliyoruz. Ülkenin gerçek sorunlarıyla uğraşılmasını diliyoruz. Canan Kaftancıoğlu’nun, İl Başkanımızın, yol arkadaşımızın her zaman yanındayız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar