İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu çalışanların ricasını kırmadı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemerburgaz’daki Hamidiye Su A.Ş. tesislerinde incelemelerde bulundu. Hamidiye Su Genel Müdürü Sertaç Nişli’den, tesisle ilgili bilgiler alan İmamoğlu tesise komşu bir kahve firmasının çalışanlarının ricasını kırmayarak kahve molası verdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu çalışanların ricasını kırmadı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun incelemeleri sürüyor. İmamoğlu bu kez Hamidiye Su A.Ş. tesislerindeydi.  Tesisi gezerek bilgi alan İmamoğlu'na tesise komşu kahve firmasından davet geldi. İmamoğlu çalışanların bu davetini geri çevirmedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu kurmaylarıyla birlikte Kemerburgaz’daki Hamidiye Su A.Ş. Genel Müdürlük binasında incelemelerde bulundu.

İmamoğlu ve ekibi, Hamidiye Su Genel Müdürü Sertaç Nişli’den İBB iştiraki şirket ile ilgili sunum aldı. İmamoğlu, yaklaşık 1,5 saat süren sunumun ardından tesisleri gezmek istedi. Hijyen kuralları gereği bone takan ziyaretçiler, üretimden kaynaklı yüksek ses nedeniyle, Hamidiye Su Genel Müdürü Sertaç Nişli’nin verdiği bilgileri kulaklık yardımıyla dinledi. Hamidiye Su’daki incelemelerini tamamlayan İmamoğlu, çalışanlarla vedalaştı.

Bu sırada tesise komşu bir kahve firmasının çalışanları, İmamoğlu’nu kahve içmeye davet etti. Çalışanların ricasını kırmayan İmamoğlu, burada bir kahve molası verdi. İBB Başkanı’nı bir anda karşılarında gören vatandaşlar, kısa bir şaşkınlığın ardından İmamoğlu ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Yorumlar