İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ile telefonda ne konuştu?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'yla sürpriz bir görüşmesi yapmıştı. Görüşmenin detaylarını Ekrem İmamoğlu anlattı.

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ile telefonda ne konuştu?

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı ve AKP İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'la telefonla görüştü.

Ekrem İmamoğlu, AKP İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'la telefonda yaptıkları görüşmenin detaylarını anlattı.

İmamoğlu, “Sayın Meclis Başkanımız beni aradı. Tebrik etti. Aslında biz kendilerini açıklandığı gün makamından arayıp not bırakmıştık tebrik etmek için. Sağ olsun meclis başkanımız döndü tebrik etti. Bende teşekkür ettim. Eşi hanımefendi eşime selamlarını ve teşekkürlerini iletti. Teşekkürüne bende teşekkür ettim çünkü teşekkür edilecek bir şey değil tam aksine toplumun bir vicdanı vardır, eşimin o beyanda bulunduğunu ifade ettim kendilerine. Başarılar diledik. Ben ayağımıza taş değmesin, hepimiz sokaklarda gezeceğiz. İnşallah iyi, centilmen, saygılı ve İstanbul’un konuşulduğu bir seçim olması dileklerimi ilettim. Bu şekilde bir konuşmamız oldu” dedi.

Yorumlar