İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu belediyenin yolunu unutmuş! Bakın kaç gün çalışmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tatil yapmaktan çalışmaya fırsat bulamıyor! 'Her şey çok güzel olacak' diyerek göreve seçilen ve afet durumlarında soluğu tatilde alan, kendisini 'yeni siyaset anlayışını' benimsemekle savunan İmamoğlu'nun kaç gün çalıştığını merak ediyor musunuz? İşte cevap...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu belediyenin yolunu unutmuş! Bakın kaç gün çalışmış

'İstanbul'un kaybedecek bir saniyesi bile yok' diyerek seçim döneminde göz boyayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tatil karnesi kabarık çıktı.

"2 GÜNDE BİR İŞE GİTMİŞSİNİZ"

Resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Osman Gökçek, "27 hazirandan bu yana 223 gün olmuş. Tvde 8 gün izin kullandığını söylediniz. Ama resmi kayıtlarda 46 gün yurt içi/dışı izin kullandınız. 223 gün içinde 64 gün Cmt/pazar tatili var onları da ilave ettiğiniz zaman 2 günde bir işe gitmişsiniz" dedi.

Son olarak Elazığ'daki deprem bölgesinde görülmesinin ardından ailesiyle Erzurum'a kayak yapmaya giden İmamoğlu büyük tepki görmüştü.

Gelen tepkiler üzerine Ekrem İmamoğlu kendini şu cümlelerle savunmuştu:

''Vatanım, bayrağım, inancım ve ailem. Ailem, benim kutsalım. Aileme başka bir değer veririm. Ailemle bir arada olmamanın, olamamanın üzüntüsünü yaşarım. Çocuklarımı siyasi manzarama sokmam. Zaten 1 kişi var siyasette, kendisini adamış, koşuyor. Eşim, çocuklarım, kendi varlıklarını sürdürsün isterim. Benim çocuklarıma vakit ayırmam lazım. Hayat gelip, geçiyor. 8 yaşındaki kızımın çocukluğunu ıskalayamam. Ergenlik çağını yaşayan oğlumun bu çağlarını ıskalayamam. O çocuğun ruhunda bu eksikliği yaşatan baba olmak istemem. Bir arada olmak, 2- 3 gün buluşmak baba olarak sorumluluğum''

Yorumlar