İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu: AA'ya alternatif seçim sistemi kuracağız

31 Mart seçim gecesi AA'dan bir süre veri akışı sağlanamaması büyük tartışmalara neden olmuştu. CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu 23 Haziran seçim gecesine yönelik bomba bir duyuruda bulundu. İmamoğlu "Anadolu Ajansı'na alternatif seçim haber merkezi kuracağız" dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu: AA'ya alternatif seçim sistemi kuracağız

31 Mart gecesi Anadolu Ajansı'ndan belli bir saat sonra veri akışının durması büyük tepki çekmişti. CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu yenilenen İstanbul seçimi için yapılan hazırlıklara ilişkin açıklama yaptı. 

Murat Yetkin'e konuşan İmamoğlu seçim gecesi için Anadolu Ajansı'na alternatif bir haber merkezi kuracaklarını açıkladı.

İmamoğlu, "Vatandaşın tek haber kaynağı AA olmayacak" dedi ve şöyle devam etti:

Seçim gecesi için alternatif bir haber merkezi kuruyoruz. Zaten mevcut olan bilgi merkezimizi genişletip aktif hale getiriyoruz. Vatandaşın tek haber kaynağı AA olmayacak. Her bir sandık açılıp sonucu belli olunca buradan şeffaf bir şeklide duyuracağız. 31 bin 186 sandık var. Bunlardan sağlıklı sonuç alma sorunumuz olmadığını zaten 31 Mart seçimi gecesi gösterdik. Hem CHP, hem İYİ Parti teşkilatı gayet iyi çalıştı. Şimdi yeni gönüllülerimizle bu gayreti topluma çabuk ve sağlıklı bilgi vermeye de dönüştürüyoruz. Aramıza yeni katılan gönüllülerimizin bir işi de bu olacak.

Yorumlar 1 yorum