İSTANBUL

Dilek İmamoğlu o terbiyesizlere haddini böyle bildirdi!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, sosyal medyadaki soytarılara bu sözlerle cevap verdi. Seniha Yıldırım'ı gördükçe ablasını, annesini hatırladığını söyleyen İmamoğlu, bu konuşmasıyla büyük takdir topladı.

Dilek İmamoğlu o terbiyesizlere haddini böyle bildirdi!

Sosyal medyadaki hastalıklı tipler bir kez daha Binali Yıldırım'ın eşi Seniha Yıldırım'ı parmaklarına doladı. Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ile Seniha Yıldırım'ın fotoğrafını yan yana koyarak sosyal medyada paylaşan bu tiplere en güzel cevabı Dilek İmamoğlu verdi:

"Onu aşağıladıklarını zannedenler aslında beni aşağılıyor."

Bu tarz paylaşımların iyi niyetli olmadığını vurgulayan İmamoğu, "Eğer bir aşağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aşağılıyorlar. Çünkü ben Sayın Semiha Yıldırım’ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi de böyle. O yüzden bu paylaşımı hiç iyi niyetli bulmuyorum" dedi... 

Dilek İmamoğlu'nun bu sözleri yine sosyal medyada çok ilgi gördü. İmamoğlu'na Binali Yıldırım taraftarları teşekkür ederek karşılık verdi. Cumhuriyet'te eşi İmamoğlu ile yapılan söyleşide konuşan Dilek İmamoğlu, bu davranışı ile kangrene dönüşen kutuplaşmanın da önüne geçmiş oldu. 

Yorumlar