İSTANBUL

Devlet Bahçeli'den 'mazbata' çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'nun mazbata almasıyla ile ilgili konuştu. Sürecin bitmediğini söyleyen Bahçeli, söz sırasının YSK'da olduğunu ifade etti. Bahçeli, "Görevine şimdilik başlamıştır" dedi.

Devlet Bahçeli'den 'mazbata' çıkışı

Seçim bitti ama tartışma bitmedi. Ekrem İmamoğlu 31 Mart seçimlerinden 16 gün sonra mazbatasını alarak göreve başladı.Seçim sürecine ilişkin tartışmaların ardı arkası kesilmezken MHP lideri Bahçeli'nin 'İmamoğlu' çıkışı olay oldu.

"Münakaşadan ziyade müzakerenin güçlenmesi yerel yönetimlerle birlikte oluşmaktadır. Kalp kırmayacağız, kimseyi incitmeyeceğiz, kutuplaşmaya izin vermeyeceğiz. " ifadelerini kullanan Bahçeli şunları söyledi:

"FETÖ'CÜLER İBB SEÇİMİ ÜZERİNDEN GANİMET AVCILIĞINA SAVUNDU"

Bizim ittifakımız konjonktürel, çıkar ve pazarlığa dayalı değildir. Küresel güçler açıkça Türkiye'nin çevresini kuşatmıştır. FETÖ'cüler İBB seçimi üzerinden ganimet avcılığına savunmuştur. Sokaklar karıştırılmak, kaos dinamikleri harekete geçirilmek istenmektedir. Ekrem İmamoğlu, terörist Demirtaş'a methiyeler düzmektedir. 

"GÖREVİNE ŞİMDİLİK BAŞLAMIŞTIR"

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart'tan 17 gün sonra yani 17 Nisan'da mazbatasını almış, görevine şimdilik başlamıştır. Musakka edebiyatından veri tabanı altyapısını kopyalama teşebbüsüne kadar, mazbatalı şahıs gizli bir gündem çerçevesinde faaliyetlerini hızlandırmıştır. Ancak olağanüstü ihtilal süreci de çalışmaktadır. İstanbul'daki seçimlere şaibe karışmıştır. İstanbul'daki seçimlere derin ve delilli usulsüzlükler hakimdir.

"MAZBATA ALMAKLA İŞ BİTMEDİ"

Büyükçekmece ve Maltepe'de gün yüze çıkan vahim iddialar, yenilir yutulur türden değildir. En doğru ve makul kararı YSK verecektir. Bize göre İstanbul'daki seçimin yenilenmesi, maşeri vicdanı rahatlatacaktır. 17 gün boyunca mazbata ile yatan, mazbata ile kalkan, toplumu kutuplaştıran, siyasi tartışmaları stadyumlara kadar taşıyan Sayın İmamoğlu ve partisi, büyük bir yanlışın faili olmuşlardır. Mazbata almakla iş bitmemiştir, süreç sonlanmamıştır. Şimdi söz sırası YSK'dadır.

Yorumlar 1 yorum