İSTANBUL

Devlet Bahçeli'den İmamoğlu-Yıldırım randevusuna ilişkin açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli, İBB başkan adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayın randevusuna ilişkin konuştu. Bahçeli "Birikim mi ağır basacak, propagandayla türeyenler mi ağır basacak? Bunu herkes görmelidir" dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Devlet Bahçeli'den İmamoğlu-Yıldırım randevusuna ilişkin açıklama

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimin önemine dikkat çekti. “İl başkanlarımızı 3 ayrı grup halinde görevlendirerek İstanbul’a yönelttik. Kim varsa görüşerek seçimin önemini ortaya koymalıdır” diye konuşan Bahçeli uzun süredir gündemde olan İmamoğlu-Yıldırım canlı yayın randevusuna ilişkin de görüşlerini ifade etti.

"İNŞALLAH ONUN TECRÜBESİ İLE BU BİR ARAYA GELİŞ SAĞLANIR"

Bahçeli, “İki aday televizyonda görüşme isteğini belirterek bayram sonrası bir araya gelmeyi düşünmektedirler. Bir tarafta birikim, öbür tarafta sonradan yıldızlaştırılan şahıslar. Birikim mi ağır basacak, propagandayla türeyenler mi ağır basacak? Bunu herkes görmelidir. Bu çağrıyı yapan Didem Arslan’a teşekkür ediyorum. İnşallah onun tecrübesiyle bu bir araya geliş sağlanır.

"TÜM TELEVİZYON YÖNETİCİLERİ DE KATILARAK..."

Hangi televizyon olursa olsun bütün televizyon yöneticileri de katılarak bir tartıya 23 Haziran’dan evvel çıkmalı. Her şey nasıl güzel olacakmış göreceğiz bakalım” dedi.

Yorumlar 1 yorum