İSTANBUL

Devlet Bahçeli'den 23 Haziran açıklaması: İstanbul ehline emanet edilecek

23 Haziran'a kısa bir süre kala MHP lideri Devlet Bahçeli'den dikkat çeken bir çıkış geldi. İstanbul'un PKK ve FETÖ ile zulme bekçilik yapan işbirlikçilere bırakılamayacağını söyleyen Devlet Bahçeli, isim vermeden İmamoğlu'nu eleştirdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Devlet Bahçeli'den 23 Haziran açıklaması: İstanbul ehline emanet edilecek

 MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul STK buluşmasında konuştu. İsim vermeden İmamoğlu'nu eleştiren Bahçeli, "İstanbul kukla ve proje isimlere teslim edilmeyecek kadar önemli bir şehirdir. Hiçbir vasfı olmadan İstanbul'un kaderiyle oynamaya çalışan siyasi defolara tarihten aldığımız ilhamla sonuna kadar direneceğiz." dedi.

Bahçeli şunları söyledi:

İstanbul inşallah ehline emanet edilecektir. İstanbul bir dünya markasıdır ve Türkiye'dir. Türk ve İslam dünyasının şerefidir İstanbul. Dünyanın toz bulutu olduğu bir dönemde İstanbul'un maceraya atılması Türkiye'nin mahfına hizmettir. İstanbul, PKK ve FETÖ ile zulme bekçilik yapan işbirlikçilere bırakılamaz.

İstanbul ehline emanet edilecek. Dünyanın toz bulutu olduğu bir dönemde İstanbul'un maceraya atılması Türkiye'nin mahfına gizmettir.

"İSTANBUL KUKLA VE PROJE İSİMLERE TESLİM EDİLMEYECEK KADAR ÖNEMLİ ŞEHİRDİR"

İstanbul kukla ve proje isimlere teslim edilmeyecek kadar önemli bir şehirdir. Hiçbir vasfı olmadan İstanbul'un kaderiyle oynamaya çalışan siyasi defolara tarihten aldığımız ilhamla sonuna kadar direneceğiz.

Yorumlar