İSTANBUL

Devlet Bahçeli duyurmuştu! MHP İstanbul için çalışmalara başlıyor

Partilerin 23 Haziran İstanbul seçimlerine ilişkin hummalı çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda MHP'de flaş bir hamle geldi. MHP Lideri Bahçeli'nin seçim yenileme kararı öncesi Ankara'da yaptığı toplantıda yer alan isimlerden olan İhsan Alkan, il yöneticileri ile İstanbul çalışmaları için start veriyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Devlet Bahçeli duyurmuştu! MHP İstanbul için çalışmalara başlıyor

23 Haziran İstanbul seçimleri için çalışmalarını sürdüren MHP'den beklenen adım geldi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 23 Haziran’da yeniden gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi kararı öncesinde Ankara’da yaptığı toplantıya çağırdığı 15 il başkanından birisi olan Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve beraberindeki il yöneticileri seçim çalışmaları için İstanbul’a geliyor.

İSTANBUL SEÇİMLERİNDE ETKİLİ OLMASI BEKLENİYOR

23 Haziran'da gerçekleşecek seçimlere kadar İstanbul’da çalışmalarını sürdürecek olan Alkan, İstanbul’da yaşayan Rizeliler ile bir araya gelerek seçim için destek isteyecek. Alkan’a bu ziyaretinde İl Yönetim kurulu üyeleri eşlik edecek. Rize’de 50 yıllık MHP tarihi boyunca Rize’de ilk kez ilçe belediye başkanlığı alarak başarılı il başkanları sınıfında yer alan Alkan’ın İstanbul seçimlerinde de Rizeliler üzerinde etkili olması bekleniyor.

"MHP YARGI KARARLARINI HEP YARGININ İÇERİSİNDE DEĞERLEDİRMİŞTİR"

İstanbul seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesini temenni ettiklerini dile getiren Alkan “Biliyorsunuz birçok yerde seçim kararı alındı ama en önemlisi Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul ile ilgili almış olduğu bir karar var. 23 Haziran’da İstanbul Büyükşehir için bir seçim var. Bu seçimin de hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah Cumhur İttifakı burada başarılı olur. Milliyetçi Hareket Partisi yargının kararlarını hep yargının içerisinde değerlendirmiştir." şeklinde konuştu.

Yorumlar 1 yorum