İSTANBUL

Cüneyt Özdemir'den bomba iddia İstanbul seçimleri ertelenebilir!

YSK'nın 31 Mart seçim sonucuyla mazbatayı Ekrem İmamoğlu'na verip 6 Mayıs'ta yeniden seçim tekrarı almasının ardından bomba iddialar gelmeye devam ediyor. Gazeteci Cüneyt Özdemir, 23 Haziran seçimleriyle ilgili öyle bir şey dedi ki kafalar karıştı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]

İSTANBUL seçimleriyle ilgili tartışmalar hala sürerken ünlü Gazeteci Cüneyt Özdemir’den çok konuşulacak bir iddia geldi. Özdemir İstanbul seçimlerinin ertelenebileceğini söyledi.

Özdemir İstanbul seçimlerini değerlendirirken arkadaşlarına 'seçimler ertelenirse ne olur' diye sorduğunu, onların da 'bir şey mi biliyorsun' sorusuna karşılık ‘'yok kardeşim 29 yıllık gazeteciyim sadece gördüğümü söylüyorum’’ dediğini aktardı.

Ben de size soruyorum. Bir şey bildiğimden değil

Ertelenirse ne olur ben bilmiyorum. Ben de size soruyorum. Bir şey bildiğimden değil. Mesela diyelim bir şey oldu ne oldu bilmiyorum da dediler ki seçimleri erteliyoruz. Ne zamana?

Her şeyin olabilme ihtimalinin olabildiği bir ülkedeyiz

İşte çıkmaz ayın perşembesine erteliyoruz. Ne oluyor o zaman? Bilmiyorum her şeyin olabilme ihtimalinin olabildiği bir ülkedeyiz. Cem Yılmaz’la Devlet Bahçeli’nin polemiğe girdiği bir ülkede yaşıyoruz.

Yorumlar