İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilata yeni İstanbul talimatI! Bizim hakkımız yendi...

Geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul İl Başkanlığı’nda seçimlere ilişkin bir toplantı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilata kritik mesajlar verdi. Erdoğan YSK’nın İstanbul kararının vatandaşa iyi anlatılmasını istedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilata yeni İstanbul talimatI! Bizim hakkımız yendi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, hafta sonu AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda yaptığı toplantının detayları belli oldu. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı toplantıda İstanbul sürecinin ele alındığı ve Erdoğan'ın seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdiği ortaya çıktı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’un birçok sorununu çözdüklerini belirterek “AK Parti olarak yapılan projelerle Türkiye’nin geleceğini değiştirdik. Şehirde altyapı ve üstyapı çalışmalarına yönelik her şeyi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bundan sonra odak noktamız bütün seçmenlerin gönlüne girmek. Vatandaşın bir gönül kırgınlığı varsa önce onu tamir edeceğiz ve gönlünü kazanacağız” dedi.

"FOTOĞRAFI İYİ ÇEKİN"

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre: Herkesin dur durak bilmeden çalışması gerektiğinin altını çizen Erdoğan “Herkes yaptığı işten emin olacak. Sürece hep birlikte dâhil olacağız. Birlikte çalışacak ve kazanacağız” diye konuştu. Erdoğan, seçmenle temas kurarken vatandaşın sorununun da çok iyi dinlenmesi gerektiğini ifade ederek “Ulaşılmadık seçmen bırakılmayacak. Seçmen ne istiyor? Şikâyetleri nedir? Oy vermediyse, neden vermedi? Tüm bu fotoğrafı çok iyi çekin. Asıl olarak bizim projelerimizi, neler yaptığımızı ve neler yapmak istediğimizi, İstanbul’u Türkiye’nin lokomotifi yaparak nasıl ileriye taşıyacağımızı vatandaşa iyi anlatın” talimatı verdiği öğrenildi.

"HAKKIMIZ YENDİ"

Erdoğan YSK’nın İstanbul kararının vatandaşa iyi anlatılmasını isteyerek, “Bu karar hukukun kararıdır. Bizim hakkımız yendi, oylarımız çalındı. YSK da haklılığımızı teyit etti” dedi.

Yorumlar