İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ekrem İmamoğlu'na üstü kapalı eleştiri

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde belediye başkanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim dönemindeki rekabetin meydanlarda kaldığını ve artık hizmet zamanının olduğunu söyledi. İsim vermeden İmamoğlu'nu da eleştiren Erdoğan," Kapının önüne konan insanların ahı üzerinde ne siyaset, ne hizmet bina edilebilir"dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ekrem İmamoğlu'na üstü kapalı eleştiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde büyükşehir belediye başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan İBB'den çıkarılan işçiler üzerinden isim vermeden İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştirdi. 

Toplantıda konuşma yapan Erdoğan şunları söyledi:

Böylesine büyük bir seçimi başarıyla neticelendirmiş olmamız hiç şüphesiz demokrasimizin zaferidir. Eleştirilere verilecek en büyük cevabımız ülkemizde neredeyse her vatandaşımızın içerisinde yer aldığı geniş demokrasi ve özgürlük tablosudur.

Seçim sürecindeki rekabeti meydanlarda bırakan, milletimizin iradesine herkesin teslim olduğu bu güzel manzara geleceğimizin de en büyük teminatıdır.

Siyasi olarak elbette farkı görüşlere ve duruşlara sahip olabiliriz ama ülkemizin ve milletimizin âli çıkarları söz konusu olduğunda birlikte hareket edebilme erdemini gösterebileceğimize inanıyorum.

EKREM İMAMOĞLU'NA ELEŞTİRİ

Sendika değiştirme baskısından işten atmalara çok sayıda vicdan yaralayıcı habere rastlıyoruz. Kapının önüne konan, canları yanan, yuvaları başlarına yıkılan insanların ahı üzerinde ne siyaset ne hizmet bina edilebilir.

Çalışmadan, çabalamadan, eser vermeden yapılan siyaset, şehirlerimize ve insanlarımıza vakit kaybettirmekten, ülkemizin enerjisini heba etmekten öte bir işe yaramaz.

Yorumlar