İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekrem İmamoğlu'nun o ihaleleri iptal ettiğini duyunca...

Ekrem İmamoğlu'nun hamlesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı! İstanbul'da açılacak olan şehir hastanesine yapılan karayolu ve metro inşaatının çalışmalarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iptal ettiğini öğrenen Erdoğan bakın ne yaptı...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekrem İmamoğlu'nun o ihaleleri iptal ettiğini duyunca...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da açılacak şehir hastanesine yapılan metro ve karayolu inşaatı ihalelerin iptal etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu durumu duyunca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a talimat verdiği ortaya çıktı.

"Yapmazlarsa biz yaparız"

Bakan Turhan, "Haziran ayında açılacak olan İstanbul Şehir Hastanesi'ne yapılacak olan ihalesi gerçekleştirilmiş, şantiyeleri kurulmuş karayolu ve metro hattı çalışmalarını İmamoğlu durdurdu. Böyle bir belediye başkanı olabilir mi? Buradan bu tutumu tüm Türkiye'ye şikayet ediyorum. Cumhurbaşkanımız konuyu duyduğunda 'Biz İstanbulluları bu tür yöneticilerin eline mi bırakacağız' dedi ve talimat verdi. ''Yapmazlarsa hükümet olarak biz yapacağız. Biz tüm Türkiye'nin hükümetiyiz" dedi.

"Günden güne söylemleri değişiyor'' 

"İmamoğlu'nun derdi İstanbul değil" diyen Turhan, "Sadece devlete değil İBB'ye de ciddi gelirler sağlayacak bir projeye ihanet projesi demesi farklı niyetleri olduğunu gösteriyor. Günden güne değişen söylemleri de başkalarının verdiği fikirlerle konuşan bir belediye başkanı olduğunu gösteriyor" şeklinde konuştu.

Yorumlar