İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir şaibe var, gidelim millete milli irade karar versin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul seçimlerinde açık bir şaibe ve yolsuzluk olduğunu söyledi .Erdoğan "Bunun ortadan kaldırılması hem YSK'yı aklayacaktır hem de milletin gönlü ferah hale gelecektir. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir şaibe var, gidelim millete milli irade karar versin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bakırköy'de MÜSİAD 25. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. 

"Usulsüzlüklerle, hukuksuzluklarla bir 31 Mart'ı kurban etmek istemiyoruz." şeklinde konuşan Erdoğan, "Vatandaşım bana şunu söylüyor; Başkanım, bu seçim yenilenmeli." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"BUGÜNE KADAR HEP SUSTUM..."

İstanbul'da bindelerle oynanan bir oyun, yolsuzluklar var. Halkımın oyunu takip etmek onun sonucunu kovalamak durumundayım. 13 bine kadar oylar düşüyorsa burada bir yolsuzluğun olduğu apaçık ortadayken bunu kovalamayalım mı? Vatandaşım bana bu seçim yenilenmeli diyor. Dünyanın birçok yerinde yarım puanla olduğu yerlerde bile seçimler yenilenmiştir. Bugüne kadar konuşmadım, hep sustum. Artık yetti. Burada bir şaibe var, bu açık ortada. Yolsuzluk var. Gidelim millete milli irade nasıl bir karar veriyorsa başımız gözümüz üstüne deriz onu kabulleniriz. Ortada bir şaibe, yolsuzluk var.

"ŞAİBENİN KALDIRILMASI YSK'YI AKLAYACAKTIR"

Bunun ortadan kaldırılması hem YSK'yı aklayacaktır hem de milletin gönlü ferah hale gelecektir. İstanbullu zaten 39 ilçenin 25 tanesini bize vermiş.

"YSK'NIN KARARINI BEKLİYORUZ"

Beyefendi hak hukuk adalet diyor. İstediğiniz şeyler size sunulunca mı hak hukuk adalet olacak. Şimdi biz burada YSK'nın vereceği kararı bekliyoruz. Bütün belgeler, bilgiler kendilerine teslim edildi. Temenni ediyorum ki, adil bir karar bekliyoruz. Biz sadece milletin emanetine sahip çıkmanın çabası içindeyiz.

Yorumlar 2 yorum