İSTANBUL

CHP'ye bir eleştiri de Özgür Özel'den

31 Mart seçimleri öncesi CHP hiç olmadığı kadar gerilim yaşadı. Akif Hamzaçebi genel sekreterlik görevinden istifa etti. Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun aday tercihi için 'şok oldum' dedi.

CHP'ye bir eleştiri de Özgür Özel'den

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel; partisinin Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde aday gösterdiği Mehmet Fatih Bucak için 2 ay önce söylediği sözlerini hatırlatarak duruma tepki gösteren Fatih Portakal’a, sosyal medya hesabından yanıt verdi.

BUCAK'I ÖĞRENİNCE ŞOK OLDUM
Twitter hesabından açıklama yapan Özgür Özel, Bucak’ın adaylığını, Karaman’daki aday tanıtım toplantısında DHA muhabirinde öğrendiğini ve şoke olduğunu belirtti. İki ay önce yaptığı değerlendirmenin arkasında olduğu belirten Özel, Bucak’ın adaylığı konusunu, pazartesi günü MYK’da gündeme getireceğini ifade etti.

FATİH PORTAKAL CHP'YE İLKESİZ DEMİŞTİ
CHP’nin, Mehmet Fatih Bucak’ı aday göstermesini eleştiren Fatih Portakal, "Bir yerde Alper Taş’ı aday göster, başka yerde tehditte sınır tanımayan Mehmet Fatih Bucak’ı… CHP’de bu nasıl bir savrulma ve ilkesizliktir. Anlatan varsa anlatsın… Özgür Özel şimdi ne diyecek acaba?" demişti.

CHP MYK’nin, aday belirlenmeyen yerler için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na atama yetki vermesi sonrası adaylığı açıklanan Mehmet Fatih Bucak, MHP’den aday adayı olduğu dönemde "Bir daha Bucak’ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar