İSTANBUL

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu da o fotoğrafa tepkili!

Seniha Yıldırım ile Dilek İmamoğlu'nun fotoğrafını sosyal medyada paylaşan şarlatanlara çığ gibi tepki yağıyor. Dilek İmamoğlu tepkisini çok net bir şekilde ortaya koymuştu: "Aslında beni aşağılıyorlar."

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu da o fotoğrafa tepkili!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu da, eşi Dilek İmamoğlu gibi, hem tepkili hem de kızgın. Eşiyle farklı düşünmediğini ifade eden Ekrem İmamoğlu, "O benim annem, ablam... yapılan terbiyesizliktir" dedi... 

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık'ın "Seniha Yıldırım'ın fotoğrafı ve Dilek İmamoğlu" yazısı üzerine arayan Ekrem İmamoğlu, eşiyle ilgili yazılanların kendisini çok duygulandırdığını belirttikten sonra şunları söyledi:

"Seniha Yıldırım ile eşim Dilek İmamoğlu'nun o fotoğrafını yanyana koyup, kötü niyetlerini ortaya koyanlar eşimin de dediği gibi, Seniha Hanım'ı değil, aslında Dilek Hanım'ı aşağılıyorlar. Benim o terbiyesizlere söyleyecek sözüm nettir, Seniha Yıldırım bu ülkenin kadınıdır, bu ülkenin insanıdır, bu ülkenin ablasıdır, bu ülkenin annesidir... O fotoğraf karesiyle kendisini aşağıladığını düşünenler, aslında yüceltiyor. " 

Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları boyunca kutuplaşmadan ve bu tür ayrışmalardan uzak kalacağını da özellikle belirtti ve Hadi Özışık'ın sosyal medyadaki paylaşımına da teşekkür etti. 

Yorumlar 1 yorum