İSTANBUL

CHP'nin 23 Haziran stratejisi netleşiyor!

CHP, 23 Haziran seçiminin stratejisini netleştirmeye başladı. Hazırlıklar jet hızıyla sürerken CHP'nin İstanbul'un 970 mahallesi için özel gruplar oluşturacağı açıklandı. Ayrıca YSK'nın iptal kararı sonrası sosyal medyada paylaşılan "Her Şey Çok Güzel Olacak" mesajı, kampanyada ana slogan olacak.

CHP'nin 23 Haziran stratejisi netleşiyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim stratejisi için de kolları sıvadı. Bazı genel başkan yardımcılarını, kampanya takvimini netleştirmek üzere İstanbul'a gönderen CHP lideri, strateji için de yoğun mesai harcıyor.

SLOGAN BELLİ, SIRA STRATEJİDE

Habertürk'ten Ömer Topsakal'ın haberine göre YSK'nın iptal kararı sonrası sosyal medyada paylaşılan "Her Şey Çok Güzel Olacak" mesajının, kampanyada ana slogan olması bekleniyor. Strateji de iki temel başlık üzerine inşa edilecek. Birincisi "haksızlık" vurgusu...Üzerinde durulacak bir diğer başlık da ekonomi... CHP gelişmeleri "kriz" vurgusuyla anlatacak. Yerel yönetimlerde atılacak doğru adımlarla, ekonomik sorunların üstesinden gelinebileceği vurgulanacak.

İMAMOĞLU MAHALLE MAHALLE DOLAŞACAK

Kampanya süresince CHP Lideri'nin yine salon toplantılarına ağırlık vereceği belirtiliyor. 16 Nisan Referandumu'ndan bu yana, muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile kurulan temasın, 31 Mart'ta sonuç verdiği, 23 Haziran sürecinde de Kılıçdaroğlu'nun bu stratejiyi izleyeceği kaydedildi. Ekrem İmamoğlu ise İstanbul'u mahalle mahalle dolaşacak. Kampanyaya da 31 Mart'ta en az oy aldığı ilçelerden, gidemediği mahallelerden başlayacak. 

970 MAHALLE İÇİN ÖZEL GRUPLAR OLUŞTURULACAK

CHP'de Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi üyeleri ile milletvekilleri de İstanbul'da olacak. 970 mahalle için özel gruplar oluşturularak, "bire bir temas" sağlanacak. 

Yorumlar