İSTANBUL

CHP’liler isyan bayrağını açtı İstanbul’da kavga başladı

CHP İstanbul’da işler karışmaya başladı. Her fırsatta görevinin başında olduğunu söyleyerek ulaşılabilir olacağını iddia eden Ekrem İmamoğlu, kendi partisi içinden bile eleştirilmeye başladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
CHP’liler isyan bayrağını açtı İstanbul’da kavga başladı

CHP’de neler oluyor, kim kiminle kavgalı? CHP İstanbul İl Danışma Kurulu toplantısı'nda neden gerginlik yaşandı?

BU CEO'LARIN BAŞKA İŞİ YOK MU?

Üsküdar Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Doğan Tekel, “İBB’nin bürokratlarının çoğu CEO’luktan geliyor. Hepsi de İmamoğlu’nun yanında geziyor. Bu arkadaşların başka işleri yok mu? İstanbul’un sorunlarıyla uğraşsınlar” dedi. 

Söz alan bir İBB meclis üyesi de, “İlçedeki sorunları İmamoğlu’na aktarmak için randevu istedik. Bize dönüş olmadı. Kendisine ulaşmak mümkün değil” dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da Kaftancıoğlu’nu eleştiren isim oldu  Kerimoğlu, “Beşiktaş, Kadıköy ve Kartal’ın peşine düşmeyip iyi çalışsaydınız bir iki ilçeyi daha kazanırdık. ‘Kadın aday gösterilecek’ denildi, gösterilmedi” dedi.

Bunun üzerine Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün “Sizin gibi başkanlar koltuğu bırakmadığı için kadın adaylar gösterilmedi” demesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da, Kılıçdaroğlu’nun “Uzlaşmayı sağlamak için kongrelere tek adayla gidelim” çağrısına cevap verdi: “Ne ilçelerde ne de ilde tek adayla kongrelere gitmek doğru. Uzlaşılır, ayrı. Ama farklı yerlerden iradelerle yeni bir aday çıkmasının önüne geçmeyi doğru bulmuyorum.”

Yorumlar