İSTANBUL

CHP'li vekilin İBB iddiasına Selçuk Bayraktar'dan yanıt: 41 kuruş almadık

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba öyle bir iddia ortaya attı ki Selçuk Bayraktar, sessiz kalamadı. Ağbaba'nın İBB'den T3 Vakfına para aktarıldığını söylemesine Bayraktar, ''Ne yaparsanız yapın ben ve binlerce vakıf gönüllümüz #MilliTeknolojiHamlesi'nden dönmeyecek." dedi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
CHP'li vekilin İBB iddiasına Selçuk Bayraktar'dan yanıt: 41 kuruş almadık

Selçuk Bayraktar o iddiaya sessiz kalamadı. Bayraktar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın İBB'nin bütçesinden Türkiye Teknoloji Takımı Vakfına 41,1, trilyon TL destek verildiği iddiasına tepki gösterdi.

Bayraktar "41 kuruş dahi İBB'den para almadı Vakfımız. Sen ve diğer iftiracılar için hukuki yollara başvurmaya devam edeceğiz. Ne yaparsanız yapın ben ve binlerce vakıf gönüllümüz #MilliTeknolojiHamlesi'nden dönmeyecek." ifadelerini kullandı.

"41,1 trilyon destek verilmiş"

Veli Ağbaba, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, mazbatayı alan Ekrem İmamoğlu'nun büyük tepki çeken İBB'nin veri tabanının kopyalanması talimatına ilişkin, "AKP neden mahkemeye başvurup kayıtların yedeklenmesini engellemek istiyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın mütevelli heyeti başkanı olduğu T3 Vakfına 41,1 trilyon lira destek verilmiş." iddiasında bulunmuştu.

Yorumlar