İSTANBUL

CHP'den Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül vefasızlığı

CHP'nin aday belirleme kriterlerinde bir zamanlar Muharrem İnce'nin söylediği 'tuzu kuruluk' mu ağır basıyor? Murat Kelkitlioğlu'nun bu yazısını okuduktan sonra cevabınız kesinlikle 'evet' olacak!

CHP'den Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül vefasızlığı

İnternetİstanbul/ CHP içinde yaşanan entrikalar ayyuka çıkmışken Yeni Birlik Gazetesi'nden Murat Kelkitlioğlu ''Sarıgül'e İnce muamelesi'' yapıldı dedi ve 2018 yılında Muharrem İnce'nin kendi partisini 'tuzu kurular var' diyerek yaptığı eleştiri üzerinden CHP'nin içinde bulunduğu durumu analiz etti.

CHP tarafından 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı adayı gösterilen Muharrem İnce'nin 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'a düşünülmemesi; geçmişte İstanbul için aday gösterilen Mustafa Sarıgül'ün ise Şişli'ye dahi layık bulunmaması Murat Kelkitlioğlu'nu isyan ettirdi.

Murat Kelkitlioğlu'nun yazısından bir bölüm;

...

Mustafa Sarıgül'ün, "CHP yönetimi hem kurnaz hem de vefasız" çıkışıyla istifasını duyduğumda aklıma direkt bu yazdıklarım geldi!

Düşünsenize Sarıgül, son yerel seçimde CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayıydı. O gün bütün İstanbul'u Sarıgül'e emanet etmek isteyen Kılıçdaroğlu, bugün kendisini Şişli'ye layık görmüyor! Sizce de tuhaf değil mi? Belli ki CHP'nin aday belirleme kriterlerinde İnce'nin o kongrede bahsettiği 'tuzu kuruluk' ağır basıyor!

DEVAMINI OKU...

Yorumlar