İSTANBUL

CHP'den İstanbul seçimleri için kritik hamleler

YSK, İstanbul seçimlerinin 23 Haziran'da yapılmasına karar verdikten sonra herkesin gözü CHP'ye çevrildi. CHP, 23 Haziran İstanbul stratejisini belirledi! İşte detaylar...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
CHP'den İstanbul seçimleri için kritik hamleler

CHP’nin 23 Haziran İstanbul seçimi stratejisinin ayrıntıları netleşti. CHP, YSK kararını “Haksızlık ve gasp” olarak niteleyip farklı partilere oy vermiş 10 milyonu aşkın seçmenin vicdanına seslenecek. Projelerin öne çıkacağı kampanyada 25 yıllık yönetime karşın Ekrem İmamoğlu’nun 18 günde yapabildikleri anlatılacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel , 23 Haziran’da yenilenecek seçime ‘16 milyon İstanbullunun adayı’ olarak hazırlanan Ekrem İmamoğlu’nun yürüteceği kampanyanın ipuçlarını verdi. İstanbul için üretilen projelerin öne çıkarılacağı kampanyada, İmamoğlu’nun 25 yıllık yönetime karşın 18 günde gerçekleştirdiği icraatlar anlatılacak.

"Seçimde oy isterken de ayırt etmeyeceğiz"

Adıgüzel, "İnsanların politik tercihleri var ama hizmet alırken verirken nasıl ayırt etmediysek seçimde oy isterken de ayırt etmeyeceğiz. İstanbul’daki 10 milyon 570 bin 939 seçmenin oyuna talibiz" ifadelerini kullandı.

"Sandığa gitmeyen seçmene ulaşma" stratejisi

İstanbul seçimleri için MHP’nin ‘hemşehri harekatı’ ile AK Parti’nin ‘sandığa gitmeyen seçmene ulaşma’ stratejisi de CHP’nin gündeminde olacak. 

Yorumlar