İSTANBUL

CHP'den çok sert çıkış! İstanbul'un iptali 6 Mayıs darbesidir

YSK'nın İstanbul seçimlerini yeniden yapma kararı CHP'de çok sert karşılık buldu. YSK'nın kararıyla şoke olan CHP'de Faik Öztrak, "6 Mayıs darbesi sadece Ekrem İmamoğlu'nu değil 82 milyon yurttaşımızı mağdur etti" ifadelerini kullandı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
CHP'den çok sert çıkış! İstanbul'un iptali 6 Mayıs darbesidir

YSK'nın kararına CHP'den çok sert çıkış. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "6 Mayıs darbesi sadece Ekrem İmamoğlu'nu değil 82 milyon yurttaşımızı mağdur etti. Dokunulmazlık kaldırılacakmış yapabiliyorlarsa buyursun yapsınlar" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın sözlerinden satır başları;

-''6 Mayıs darbesi sadece Ekrem İmamoğlu'nu değil 82 milyon yurttaşımızı mağdur etti. Darbeciler ramazanın ilk orucunu kul hakkı yiyerek açtılar. Milletimiz seçim değil geçim peşinde. Milleti unuttular. Millet feryat etmeye başladığında hemen rahatsız oluyorlar. Vatandaşa ayar vermeye kalkıyorlar. Akıllarında varsa yoksa İstanbul ve İstanbul'un rantı. Derdime çare diyenlere basıyorlar fırçayı. 23 Haziran'da İstanbul'da daha büyük bir zafer kazanacağız. Her şey çok güzel olacak.

-Dün Devlet Bahçeli'nin dokunulmazlıkla ilgili açıklaması oldu. Bu açıklamanın ne olduğunu anlamadık. MHP Grubu'nun lideri Bahçeli hodri meydan diyoruz. Dokunulmazlık kaldırılacakmış yapabiliyorlarsa buyursun yapsınlar.''

Yorumlar