İSTANBUL

CHP'den 262 belediyeye İstanbul seçimi talimatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin yenilenmesi kararının ardından 23 Haziran olarak belirlenen yeni seçim tarihine kadar CHP'li 262 belediye örnek çalışmalara imza atacak.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
CHP'den 262 belediyeye İstanbul seçimi talimatı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li 262 belediyenin örnek projeleri hızla hayata geçirilmesi talimatı vererek, bu şekilde 23 Haziran'daki İstanbul seçiminde Ekrem İmamoğlu'na avantaj sağlamayı hedefliyor.

Kılıçdaroğlu bu şekilde seçmene mesaj verecek

CHP yönetimindeki 262 belediyeden hızlı ve hayatı kolaylaştırıcı projeleri hayata geçirmesini isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu yolla İstanbul'daki seçmene mesaj verecek.

''İstanbul'da avantaj olacaktır''

İstanbul'daki propaganda süreci için yetkilendirilen CHP Yerel Yönetim Politikaları'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptığı değerlendirmede, "Ekonomik kriz şartları altında CHP'li belediyelerin yapacağı iyileştirmeler, İstanbul'da avantaj olacaktır" dedi.

Torun, İstanbul'un bir Türkiye mozaiği olduğunu ve bu nedenle diğer kentlerdeki uygulamaların İstanbul'da CHP'nin oylarının artmasına etki edeceğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası iptal edilmeden önce hayatı ucuzlatacak girişimlerde bulunduğunu ancak bunların yarım kaldığını hatırlatan CHP'li Torun, "Bu kararların yeniden uygulamaya geçmesi için İmamoğlu'nun başkan seçilmesi gerekiyor. CHP, tüm Türkiye'de başarılı bir seçim geçirmiştir. Bu belediyelerin örnek çabalarının da İstanbul halkına etkisi olacaktır" dedi.

Yorumlar