İSTANBUL

CHP yönetimi HDP için partiyi feda ediyor!

CHP'nin İYİ Parti ile yetinmeyip HDP'yi de ittifaka dahil etmesi kararsız ve mutsuz olan AK Parti seçmenini yeniden kenetlendirdi. Aydınlık Gazetesi yazarı da, kirli ittifakların sonucu olarak ''CHP yönetimi HDP için partiyi feda ediyor!'' dedi.

CHP yönetimi HDP için partiyi feda ediyor!

İnternetİstanbul/ CHP-HDP ittifakı AK Parti'ye yaramış durumda. Yaşadığı kararsızlıklar nedeniyle CHP'ye yönelen AK Parti seçmeni, yapılan kirli ittifaklar ile yeniden kendi partilerine dönüş yapmış gibi gözüküyor.

Aydınlık Gazetesi İsmet Özçelik, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim turunda başına gelen bir olayı anlatarak 'çok oy almaları suçu ortadan kaldırıyor mu?' diye sordu.

İşte İsmet Özçelik'in yazısından bir bölüm;

Ekrem İmamoğlu Güngören pazarına yaptığı ziyarette, “HDP’liler vatan hani” diyen seçmene “7 milyon insan HDP’ye oy verdi. 7 milyon insana terörist denir mi?” karşılığını vermiş.

''CHP Meclis Grup Başkanvekili Engin Altay da Meclis kürsüsünden benzer şeyler söylemiş. HDP’nin 6 milyon oy aldığını belirterek, HDP’ye kalkan olmuş.

CHP’ye göre 6-7 milyon oy almak suçu ortadan kaldırıyor.

Yeni bir hukuk anlayışı.

O zaman Hitler’e ne diyeceğiz.

O çok daha fazla oy almamış mıydı?''

İsmet Özçelik, CHP'nin HDP ile yaptığı ittifakın AK Parti'deki uzun süredir karamsar havasına değişmesine sebep olduğunu söyledi.

DEVAMINI OKU...

Yorumlar