İSTANBUL

CHP İstanbul kampanyasını başlatıyor

Milyonlarca İstanbullu 23 Haziran günü yeniden sandık başına gidecek. İki adayın kıyasıya rekabet yaşayacağı seçim öncesi hazırlıklar da tam gaz sürüyor. Bu kapsamda CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, bugün projelerini anlatacağı toplantı ile seçim kampanyasını başlatıyor.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
CHP İstanbul kampanyasını başlatıyor

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, bugün düzenleyeceği toplantı ile seçim kampanyasına start veriyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra partinin büyükşehir ve il belediye başkanları ve  İYİ Parti yetkililerinin bulunacağı toplantıda İmamoğlu projelerini bir bir anlatacak. Ayrıca kampanya, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun öncülüğünde yürütülecek.

"EKREM İMAMOĞLU CHP'NİN DEĞİL 16 MİLYON İSTANBULLUNUN ADAYI"

CHP, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimlerinin hazırlıklarını sürdürüyor.

"Ekrem İmamoğlu CHP'nin değil 16 milyon İstanbullunun adayı" söylemiyle yola çıkması beklenen CHP'de kampanyanın çarşamba günü başlatılması planlanıyor.

İmamoğlu'nun projelerinin anlatılacağı toplantıya Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra partinin büyükşehir ve il belediye başkanlarının katılması ve toplantıda İYİ Parti yetkililerinin de bulunması bekleniyor.

FARKLI SLOGANLAR KULLANILACAK

Kampanyada "Her şey çok güzel olacak" sloganının yanı sıra farklı sloganlar da kullanılacak.

Kampanya, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun öncülüğünde yürütülecek. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da bu dönemde sık sık İstanbul'a giderek sivil toplum kuruluşlarıyla ve hemşehri dernekleriyle bir araya gelecek.

"ASLA ÇATIŞMAYACAĞIZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çarşamba günü kampanya döneminin başlatılacağı toplantıda seçim sloganı, görseller, seçim müziği gibi kampanya detaylarının da kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

"Kampanya döneminde biz halka sadece gerçekleri aktaracağız." diyen Torun, "Asla çatışmayacağız. Biz İstanbul'u yöneteceğiz. Ekrem Bey 16 milyon İstanbulluya hizmet edecek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar