İSTANBUL

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İsmail Saymaz'ı kızdırdı

Gazeteci İsmail Saymaz ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu koronavirüs tartışması üzerinden sosyal medyada birbirine girdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İsmail Saymaz'ı kızdırdı

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve Türkiye'de de görülen yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle büyük toplantılar, kongre ve etkinlikler iptal edilirken, CHP Kadın Kolları toplantısı iptal edilmedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da konuşma yaparak katıldığı toplantı sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medyada gelen tepkiler arasında İsmail Saymaz'ın tepkisi de yer aldı. Canan Kaftancıoğlu'nun yanıt vermesiyle gerginlik büyüdü.

"BU VURDUMDUZMAZLIK..."

İsmail Saymaz, "AK Partililer Umrecileri ziyaret ederken, CHP'liler kadın konferansı yapıyor. Rastgele yaşıyoruz. Üstelik Canan Kaftancıoğlu'nun mesleği doktorluk. Bu vurdumduymazlık nasıl mümkün olabiliyor, hiç anlamıyorum" sözleriyle Kaftancıoğlu'nu eleştirdi.

"ELMA İLE ARMUT KIYASLANIR MI?"

Kaftancıoğlu ise ''Virüs yayılımı nasıl olur? Yurt dışı kaynaklı kontaminasyon ve riskleri nelerdir? Elma ile armut nasıl kıyaslanır? Önlemler alınarak bir toplantı nasıl yapılır? AK Parti'yi eleştirebilmek için yanına CHP'yi de koymalıyım kolaycılığı ve fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olma cehaleti'' diyerek Saymaz'a yanıt verdi.

"CANAN HANIMI KARANTİNAYA ALINMASINDA FAYDA VAR"

Saymaz ise ''Canan hanım, sizi Türk hekimlerine emanet ediyorum. Kadın kongresinden sonra hem ruhsal, hem bedensel, hem de siyasal açıdan karantinaya alınmanızda fayda görüyorum'' dedi.

Yorumlar