İSTANBUL

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan İstanbul çıkışı Kaybettik acısını sizden çıkarırız!

İSTANBUL seçimleriyle ilgili YSK'dan kesin karar beklenmesi CHP'nin sabrını taşırdı. Sürecin yavaş ilerlemesini şikayet eden partide "Seçimleri kaybettik ama acısını sizden çıkartırız" anlayışı isyan ettirdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan İstanbul çıkışı Kaybettik acısını sizden çıkarırız!

31 Mart seçimlerinin İstanbul'da tam anlamıyla kördüğüm olması CHP'yi isyan ettirmeye devam ediyor. AK Parti ve MHP'nin yaptığı itirazların YSK tarafından incelenme süreci CHP'nin sabrını taşırdı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, sürecin bir an önce sona ermesi gerektiğini söyledi.

"İstanbul olayını kapatıp yolumuza devam etmeliyiz" diyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, belediye başkanlarının mazbatalarını aldığını, görevlerinin başına geçtiğini, millete hizmet etmek istediğini söyledi.

"Seçimleri kaybettik ama acısını sizden çıkartırız"

Demokrasilerde seçim sonuçlarına sabır, anlayış göstermek gerektiğini belirten Özkoç, "Ortamı daha da kızıştırarak, 'Seçimleri kaybettik ama acısını sizden çıkartırız.' demek, 82 milyonun şehidi olan bir şehit cenazesinde ana muhalefet liderine linç kampanyası yürütülmesi, bunda emniyet ve jandarmanın gerekli önlemleri almaması, İçişleri Bakanı'nın linç kampanyasını bilinçli ve istekli olarak kendisinin provoke etmesi, mağduru suçlu ilan etmesi tahammül edilir değildir" dedi.

Yorumlar