İSTANBUL

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak'tan VIP açıklaması

Ordu-Giresun Havalimanı'nda yaşananlara ilişkin CHP'den bugün yeni bir açıklama geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak yaşananlar için 'kumpas var' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak'tan VIP açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, son derece mütevazı bir insan olduğunu söylediği Ekrem İmamoğlu'nun VIP'den geçme gibi bir iddiası olmadığını belirtti. Yaşananların Türkiye'de ilk kez olan şeyler olmadığını ifade eden Öztrak,  "Sayın İmamoğlu zaten milletin gönlünde yer etmiştir,  halkıyla beraber girer çıkar havaalanına" diye konuştu. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Merkez'de basın toplantısı düzenledi. Öztrak, konuşmasının başında, Antalya'da tatil yaparken, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan'a Allah'tan rahmet dileyip, cenazesinin yarın öğle vakti Denizli'de toprağa verileceğini söyledi. 

"KUMPAS VAR"

Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili Ordu'da yaşananlara ilişkin CHP'li Öztrak, "Burada bir kumpas var. Sayın İmamoğlu'nun yanında milletvekillerimiz var. Onlarla beraber geçme hakkı var; ama Sayın İmamoğlu, ben kendisini çok iyi biliyorum, son derece mütevazı bir insandır. VIP'den geçme gibi bir iddiası yoktur; ancak arkadaşlarımız düşünmüşler, çok büyük kalabalıklar geliyor İmamoğlu için Karadeniz'de.

"HALKIYLA BERABER GİRER ÇIKAR HAVAALANINA"

Coşku çerçevesinde normal kapılardan girenleri aksatmamak için VIP'den çıkmayı düşünmüşler; ama bunlar Türkiye'de ilk defa olan şeyler değil. Sayın İmamoğlu zaten milletin gönlünde yer etmiştir,  halkıyla beraber girer çıkar havaalanına" diye konuştu. 

Yorumlar