İSTANBUL

Cem Küçük'ten Ekrem İmamoğlu'na destek olan ünlülere sert tepki

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "Her şey Çok Güzel Olacak" sloganıyla Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara sert tepki gösterdi. Küçük okuyucularına bir de çağrıda bulundu ve bu sanatçılardan birini iktidara yakın medyada görürlerse kendisine haber vermesini istedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Cem Küçük'ten Ekrem İmamoğlu'na destek olan ünlülere sert tepki

Ekrem İmamoğlu, YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından yaptığı konuşmada "Artık herkes konuşacak, sanatçılar konuşacak" çağrısında bulundu. Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına sanatçılar, sosyal medyada #herşeygüzelolacak etiketiyle yaptıkları paylaşımlarla destek verdi.

Bu sanatçıları köşesine taşıyan Türkiye yazarı Cem Küçük, "Ha tamam, Türk Devletine karşı tavır mı koydunuz o zaman TRT, ATV, Kanal D, Star gibi kanallardan onurluysanız iş almayacaksınız. Çünkü bu medya kurumları millî konularda ittifak içinde bir medyadır." dedi.

Okurlarına seslenen Küçük, isim isim saydığı sanatçılardan birini iktidara yakın medyada gördükleri takdirde kendisine haber vermesini söyledi.

Bedel ödeme kültürü ve sanatçılar
Daha önce de bu köşede ifade etmiştim. Türkiye’nin kesinlikle bedel ödeme kültürüne ihtiyacı vardır. Çünkü ne yaparsan yap bedel ödemediğin bir ülkede ahlaksızlık hâkim olur. Cezasızlık kültürü aslında her ülkeyi uçuruma sürükleyen korkunç bir olaydır. Bedel ödeme kültürü demek illa ki hapis ve sürgün demek değildir. İlla mahkemelerin devreye girmesi değildir. Sivil mekanizmalarla da bedel ödenir.
Aslında ülkemiz medya ve sanat hayatında birazcık ahlak olsa zaten benim söylediğim bedel ödeme olayına gerek de kalmaz. Mesela oyuncu Bergüzar Korel adında bir kadın var. Bu kadın ve kocası Halit Ergenç, Gezi kalkışmasında Başkan Erdoğan devrilsin diye her şeyi yaptı ama sonra bizim taraftan ATV kanalındaki dizilerde de korkunç paralarla oynadı ve bu sefer de bizim tarafa yalakalık yaptı. “Sabah gazetesi ailemizin gazetesidir” gibi yalan beyanatlar verdi.

CEM KÜÇÜK'ÜN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar