İSTANBUL

Cem Küçük'ten çok konuşulacak Ekrem İmamoğlu sözleri

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, her ne kadar isim vermese de Ülke TV'yi ve Turgay Güler'i işaret ediyor. İktidara yakın medyanın yanlışlarını bir bir sıralayan Küçük, Türkiye'nin gündemine giren İmamoğlu Ahmet Hakan programına da değinmeden geçmedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Cem Küçük'ten çok konuşulacak Ekrem İmamoğlu sözleri

Türkiye yazarı Cem Küçük, "Ekrem İmamoğlu, sanatçılar ve bizim taraf" başlığı ile kaleme aldığı yazısında İmamoğlu'nun konuk olduğu Tarafsız Bölge programına değindi ve "Bizim taraf medyasının ona saçma sapan gerekçelerle saldırması İmamoğlu’nu daha da ön plana çıkardı. Mesela pazartesi günkü Ahmet Hakan yayını da İmamoğlu’nun ekmeğine yağ sürdü. Medya oyunlarıyla İmamoğlu aleyhine iş yapılmak istendikçe ters tepiyor" ifadelerini kullandı.

Cem Küçük "Kabul etmek gerekir ki, başta Ekrem İmamoğlu herkesin tanıdığı bir isim değildi. Beylikdüzü gibi İstanbul’un arkalarındaki uzak bir ilçenin belediye başkanıydı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi açıklandığında ona şans veren kişi sayısı çok azdı. Hemen herkesin ortak görüşü Binali Yıldırım bu seçimleri rahat alır şeklindeydi.Ekrem İmamoğlu Karadenizli, sağ görüşten gelen biriydi. Solcu olmadığı muhakkak. Elbette bazen şov yapıp Deniz Gezmiş’i anıyor vs. Ama o noktada samimi değil. Zaten sol tandanslı bir aday olsaydı hiç şansı olmazdı." dedi.

Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara da değinen Küçük, "Öte yandan popüler kültür sektörünün sanatçılarının İmamoğlu’na destek vermesi tamamen bizim lehimizedir. Bunu bizim tarafın çok çok iyi anlaması gerekiyor. Bakınız bizim milletimiz popüler şarkıcıları dinler. Popüler oyuncuları izler, hatta sokakta gördüğünde fotoğraf da çektirir ama onların hayat tarzlarından aynı zamanda ürküntü duyar. Onların değerlerini yoz ve dejenere bulur. Buna CHP seçmenlerinin bile çoğunluğu dâhildir." diye yazdı.

CEM KÜÇÜK'ÜN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar