İSTANBUL

Cem Küçük yazdı: Siz rezil olmazsınız, asla da utanmazsınız

İsmail Küçükkaya'nın CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile otelde görüşmesine en sert tepki Türkiye yazarı Cem Küçük'ten geldi. "İsmail Küçükkaya ve CHP adayı suçüstü yakalanmışlardır." diyen Küçük, bir moderatörün ahlaken adaylarla görüşemeyeceğini ifade etti. Küçük, İmamoğlu'nun istediği soruların sorulduğunu iddia etti "Görselleri de yanında hazırdı." dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Cem Küçük yazdı: Siz rezil olmazsınız, asla da utanmazsınız

İsmail Küçükkaya ve Ekrem İmamoğlu'nun Taksim'deki otelde ortak yayın öncesi görüşmesi infaal yarattı. Olaya en sert tepki Cem Küçük'ten geldi. Moderatörün adaylarla görüşemeceğini bir şey soracaksa parti yetkilileri ile görüşmesi gerektiğini söyleyen Küçük açtı ağzını yumdu gözünü...

"Utanacak ya da sıkılacaklar mı? Rezil olacaklar mı? Ne münasebet! Oralı bile olmayacaklar. Yalanlar üstüne yalan katmaya devam edecekler. Pişkin pişkin açıklamalar yapacaklar. Kimsenin açıklaması kimseyi doğrulamayacak ama ne önemi var ki? Maksat hâsıl oldu mu, ona bakacaklar…" ifadelerini kullanan Küçük,  Ahmet Kaya'nın Entel Maganda şarkısının şu sözlerini köşesinde paylaştı 'Tam da bu manzaraya uydu' dedi

Siz rezil olmazsınız, asla da utanmazsınız

Yazıyı nasıl yazsam diye düşündüm durdum. Her yazdığımı sildim, yeniden başladım. Çünkü bu skandalı ifade etmek için olabilecek en düzgün cümleleri kurmalıyım. Neyden mi bahsediyorum? Geçen Pazar Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki televizyon programından üç gün önce moderatör İsmail Küçükkaya, İstanbul'da bir otelde Ekrem İmamoğlu ve ekibi ile görüşmüş.
Normalde kıyamet koparması gereken bu harekete karşı muhalefet cephesi hâlâ pişmiş kelle gibi gülüyor. Bırakın utanmayı, sıkılmanın emaresini bile göstermiyorlar. Peki olaylar nasıl gelişti? Habertürk TV'den Didem Yılmaz Aslan, Binali Bey ile Ekrem Bey’e beraber programa çıkmasını önerdi. İki aday da sıcak baktı. Partiler karşılıklı görüştü ve program konusunda mutabakata vardılar.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar