İSTANBUL

Canan Kaftancıoğlu'ndan ortak yayın eleştirisi: Monotondu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım ortak yayınına ilişkin konuştu. Kaftancıoğlu, "Kişisel olarak yayını izlerken, monoton olduğuna karar verdim.” dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Canan Kaftancıoğlu'ndan ortak yayın eleştirisi: Monotondu

 Best FM’de Ufuk Karcı’nın sorularını cevaplayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 16 Haziran'daki ortak yayına ilişkin konuştu. Süre ile sınırlı yayın olduğunu söyleyen Kaftancıoğlu, "17 yıl sonra, böyle bir yayının gerçekleşmesi çok kıymetliydi.Kişisel olarak yayını izlerken, monoton olduğuna karar verdim.” dedi.

"İYİ YA DA KÖTÜ DİYEMEM"

Kaftancıoğlu, geçtiğimiz Pazar günü, İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde gerçekleşen ortak yayın hakkında konuşurken, “İyi veya kötü diyemem. Süre ile sınırlı bir yayın oldu. Bizim için bu yayın ‘vatandaş son kararını verecek. Şapkadan tavşan çıkacak...’ gibi bir beklentimiz yoktu. 17 yıl sonra, böyle bir yayının gerçekleşmesi çok kıymetliydi.

"MONOTON"

Ama bu yayında adayların, daha önce söylediklerinin ötesine geçen bir konu olmamıştır. Kişisel olarak yayını izlerken, monoton olduğuna karar verdim.” dedi.

"TESPİTİNDE HAKLI"

Kaftancıoğlu, SP Adayı Necdet Gökçınar’ın, “Demokrasinin zenginleşmesi için Ekrem Bey ve Binali Bey, diğer adayların katılmadığı bu programa çıkmasınlar” sözünün hatırlatılması üzerine, “Bu konu açıkçası benim de aklıma hiç gelmedi. Evet, Necdet Bey, tespitinde kesinlikle haklıdır” diye konuştu.

Yorumlar