İSTANBUL

Çamlıca Camii nerede nasıl gidiliyor resmi açılış cuma günü!

Çamlıca Camii'nin son hali havadan görüntülendi. 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği şekilde planlanan Çamlıca Camii nerede, nasıl gidiliyor herkes tarafından merak ediliyor. 3 bin 500 araç kapasiteli katlı bir otoparkı bulunan Çamlıca Camii'ne İETT otobüsleri ile gitmek mümkün. Caminin resmi açılışı cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Çamlıca Camii nerede nasıl gidiliyor resmi açılış cuma günü!

 2013 yılında yapımına başlanan ve 6 yılda tamamlanan Çamlıca Cami'inin resmi açılışı Cuma Günü yapılacak. Regaib Gecesi ibadete açılan cami resmi açılışa sayılı günler kala havadan görüntülendi. 

Ferah Mahallesi, Ferah Yolu Sk No:87, Üsküdar / İstanbul adresinde bulunan Herkes tarafından merak edilen ve binlerce kişinin ziyaret ettiği Çamlıca Camii'ne İETT otobüsleri ile gitmek mümkün.

Çamlıca Camii'ne giden İETT otobüsleri:

11D, 14, 13, 11L gibi İETT otobüsleri Kısıklı’dan geçmektedir. Kısıklı’dan sonra biraz yürüme mesafesi ile Çamlıca Camii’ne ulaşabileceğiniz gibi, 14F otobüsüyle de daha yakın bir konumda inebilirsiniz

15CA, 15C,UM12 İETT hatları ile Çamlıca Camii'ne kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

CAMİDE SANAT GALERİSİ VE MÜZE DE BULUNUYOR

Çamlıca Camii, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği şekilde planlandı. 6 minareli camide, 11 bin metrekare büyüklüğünde Türk İslam eserlerinin yer aldığı bir müze ile 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde bir sanat galerisi bulunuyor. Komplekste ayrıca sanat atölyeleri, kütüphaneler ve konferans salonları, 3 bin 500 araç kapasiteli katlı bir otopark da var.

Yorumlar