İSTANBUL

BTP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Selim Kotil oldu

Dolar 4 lira İken aylar öncesinden 7 lira olacağını Türkiye’de tek bilen ekonomist Selim Kotil, Bağımsız Türkiye Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı oldu. 

BTP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Selim Kotil oldu

BTP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Selim Kotil oldu. İstanbul’da 2. Kotil rüzgârı esecek.

İstanbul’un 50 milyar lirayı aşan bütçesi yandaşa değil, vatandaşa hizmet olarak aktaracağız

Seçime kadar her gün bir proje açıklayacağını söyleyen Kotil, İstanbul’un 50 milyar lirayı aşan bütçesi ile ekonomik kriz altında ezilen İstanbullu’ların aile bütçesine destek olacaklarını söyledi.

İGDAŞ ve İSKİ faturalarında % 25 indirim yapacağız

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Aytekin Kotil’in yeğeni olan Selim Kotil, İGDAŞ ve İSKİ faturalarında % 25 indirim yapacaklarını ifade etti.

Kotil, ”İstanbullu’yu güldüreceğiz. İstanbul’a nefes aldıracağız. Genel Başkanımız imzalı Milli Ekonomi Modeli’ni İstanbullu’ların hizmetine sunmak için geliyorum.” dedi. Seçime kadar her gün bir proje açıklayacağını söyledi.

Güçlü bir adayla yola çıkan BTP bu seçimlerde İstanbul’da çok iddialı olduğunu ortaya koydu.

Selim Kotil kimdir?
25 Şubat 1970 yılında İstanbul’da doğan Selim Kotil aslen Rizelidir.
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Kotil, aynı zamanda eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aytekin Kotil’in de yeğenidir.
İki üniversite mezunu olan Kotil, iyi derecede İngilizce bilmektedir. İstanbul Atatürk Fen Lisesi’ni Türkiye derecesi ile kazanan Kotil, lise yıllarında fizik ve matematik olimpiyat takımlarında yer almıştır. Yine derece yaparak Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi’ni bitirdikten sonra ikinci üniversite olarak iktisat fakültesinden mezun olmuştur. Evli ve 4 çocuk babası olan Kotil’in eşi, İstanbul Tıp Fakültesi mezunudur.
BTP Genel Başkan Yardımcısı olan Selim Kotil, ekranlardan yakinen tanınmaktadır. Hazırladığı birçok araştırma dosyası ile toplumun en ciddi meselelerine parmak basmıştır.

Yorumlar