İSTANBUL

Bomba iddia! DSP İstanbul'da 14 ilçede CHP'li isimlerle seçime girecek

Sözcü yazarı Can Ataklı, CHP'li bir dostunun kendisine “Sen zannediyor musun bu iş sadece Sarıgül'le sınırlı kalacak. İstanbul'da en az 14 ilçede DSP çok bilindik, CHP'li isimlerle seçime girecek" dediğini köşesine taşıdı.

Bomba iddia! DSP İstanbul'da 14 ilçede CHP'li isimlerle seçime girecek

İnternetİstanbul/ Can Ataklı, "DSP formülü devreye giriyor" başlığıyla yayımlanan yazısında "Birkaç gün oluyor. CHP'nin çok içinden bir dostum aradı. Hem öfkeli hem de kırgın olduğunu söyledi. Bana değil tabii, çok sevdiği partisine kızıyordu, 'Kesin kazanacağımız yerlerde bile aday açıklamıyorlar. Bunun sonucu millet sadığa gitmeyecek haberleri yok' dedikten sonra nefeslendi" ifadesini kullandı.

Can Ataklı ayrıca, kaynağının kendisine “Sen zannediyor musun bu iş sadece Sarıgül'le sınırlı kalacak. İstanbul'da en az 14 ilçede DSP çok bilindik, CHP'li isimlerle seçime girecek" dediğini yazdı.

Ataklı'nın "DSP formülü devreye giriyor" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

...

“Kesin kazanacağımız yerlerde bile aday açıklamıyorlar. Bunun sonucu millet sadığa gitmeyecek haberleri yok” dedikten sonra nefeslendi.

“Ama” dedi “Öyle bir şey geliyor ki, altından kalkamayacaklar.”

Doğal olarak “nedir?” diye sordum.

“Mustafa Sarıgül” diye söze girdi “Artık aday yapılmayacağını anladı, Şişli'den DSP adayı olacak” dedi sonra da.

Ben de “CHP aday yapmazsa, ki ben de yapmayacağına inanıyorum, Sarıgül'ün yine de aday olacağı söyleniyor ama DSP olur mu onu bilemem” cevabını verdim ve ekledim “İyi de bu durumda CHP'nin altından kalkamayacağı ne ki?”

CHP'li dostum güldü; “Sen zannediyor musun bu iş sadece Sarıgül'le sınırlı kalacak. İstanbul'da en az 14 ilçede DSP çok bilindik, CHP'li isimlerle seçime girecek. Ayrıca CHP'nin ittifak yaptığı birçok yerde de yine CHP'nin tanınmış isimleri DSP'den aday olacak.”

DEVAMINI OKU...

Yorumlar